In overeenstemming met de nu geldende beleidsregels ten aanzien van het Corona virus hanteren wij momenteel beperkte openingstijden. Deze zijn als volgt: Maandag: 10:00 – 14:00 uur Dinsdag: 10:00 – 14:00 uur Woensdag: 09:00 – 12: 00 uur Donderdag: 09:00 – 17:00 uur Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur Buiten deze openingstijden werken wij op afspraak. Met vriendelijke groet, Woningwinkel B.v.

De Woningwinkel B.V.
Assendorperstraat 51


Tel: (0)38 200 9000
Mail: info@dewoningwinkel.nl

Informatie over Huren bij De Woningwinkel

Bent u op zoek naar een huurwoning of kamer? Dan bent u bij De Woningwinkel aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid woningaanbod voor studenten, particulieren, bedrijven en expats. Als huurder wilt u van uw huurwoning uw 'thuis' maken. Bij De Woningwinkel begrijpen we dat u als huurder speciale wensen en eisen heeft. Daarom vinden wij een persoonlijke benadering belangrijk. Wij bespreken graag met u uw woonwensen zodat wij snel uw droomwoning kunnen vinden. Met ruime expertise kunnen wij u voorzien van een goed advies. Wij helpen u graag met uw keuze!

Meer dan 75% van alle woningzoekenden die zich bij De Woningwinkel inschrijven, worden succesvol bemiddeld. Vele duizenden woningzoekenden gingen u reeds voor!

De voordelen op een rijtje:

  • Géén wachtlijsten
  • Na inschrijving onbeperkt bezichtigen
  • Mail alert – altijd direct de laatste woningen per mail ontvangen
  • Aanbod direct van de makelaar
  • Al het aanbod direct online zichtbaar
  • Persoonlijke benadering