LET OP!!! In overeenstemming met de nu geldende beleidsregels ten aanzien van het COVID-19 werken wij uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, De Woningwinkel B.V.

De Woningwinkel B.V.
Assendorperstraat 51


Tel: (0)38 200 9000
Mail: info@dewoningwinkel.nl

Verhuren

Woning verhuren:

  • 75% van de woningen binnen 2 weken verhuurd
  • Specialisatie in uitsluitend verhuur van woonruimte
  • Kritische check van potentiële huurder
  • Uw woning groot onder de aandacht op honderden websites
  • Maatwerk huurcontract
  • Ook beheer van woonruimte
  • Persoonlijke benadering
  • Vrijblijvende woning opname

Voor verhuurders:

U wilt uw woning verhuren? De Woningwinkel helpt u graag! Met een website die dagelijks bezocht wordt door honderden bezoekers vinden wij altijd de juiste huurder voor u. Of u uw woning nu tijdelijk wilt verhuren of voor een langere periode, wij kunnen u altijd van het juiste advies voorzien.

Adviesgesprek

Uw vastgoed is u veel waard, bij De Woningwinkel begrijpen wij dat. Daarom maken wij graag een persoonlijke afspraak als u uw woning wilt verhuren. Tijdens dit vrijblijvende adviesgesprek worden de mogelijkheden en voorwaarden voor de verhuur van uw woning gesproken. Ook brengen wij u een advies uit over de huurprijs.

Uw woning online

Zodra uw woning online staat op de website van De Woningwinkel wordt uw woning automatisch gepubliceerd op vele honderden alternatieve websites. Dit verhoogt de verhuurbaarheid van uw woning. Zodra een huurder op uw woning reageert zal De Woningwinkel de bezichtiging faciliteren. Ook verzorgt De Woningwinkel een uitgebreide (financiële) screening van de huurder. Als de huurder door onze check heen komt zal de deelnemende makelaar contact met u opnemen om de huurder aan u “voor te stellen”. Heeft u een goed gevoel bij de huurder dan kunnen wij over gaat tot bemiddeling. De Woningwinkel verzorgt in dat geval een huurcontract op maat. Voldoet de voorgestelde huurder niet volledig aan uw verwachtingen, dan zoeken wij natuurlijk graag verder voor u naar een volgende huurder.