In overeenstemming met de nu geldende beleidsregels ten aanzien van het Corona virus hanteren wij momenteel beperkte openingstijden. Deze zijn als volgt: Maandag: 10:00 – 14:00 uur Dinsdag: 10:00 – 14:00 uur Woensdag: 09:00 – 12: 00 uur Donderdag: 09:00 – 17:00 uur Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur Buiten deze openingstijden werken wij op afspraak. Met vriendelijke groet, Woningwinkel B.v.

De Woningwinkel B.V.
Assendorperstraat 51


Tel: (0)38 200 9000
Mail: info@dewoningwinkel.nl

Bel ons nu op: (0)38 200 9000

Meer informatie?
Bel: (0)38 200 9000

Topper

Hoogstraat
Zwolle

2 slaapkamers • 123 m²

€ 1.595,- (excl.)

Topper

 • PlaatsZwolle
 • StraatHoogstraat
 • Prijs€ 1.595,- (excl.)
 • Woonoppervlakte123 m²
 • Soort woningBovenwoning
 • Slaapkamers2
 • BeschikbaarheidDirect
 • Kamers3

PER DIRECT BESCHIKBAAR:
Een prachtig 4-kamer appartement van ruim 125m2 op eveneens prachtige locatie in de kern van Zwolle met een fantastisch uitzicht op de stadsgracht en historische binnenstad!

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping in het monumentale pand aan de Hoogstraat en kent een rijke historie dat terug gaat naar het jaar 1765.

Gebouwd als logement met toen nog de Veemarkt voor de deur en wat destijds uitermate interessant was voor de vele reizigers tussen Zwolle- Kampen en het Katerveer. In de 19e eeuw heeft de Marechaussee zich gevestigd in het pand en in de jaren '30 van de 20e eeuw heeft het nog lange tijd als pension dienst gedaan. Nu, met de ontwikkelingen van de gehele wijk de Kamperpoort is het pand gesplitst en geschikt gemaakt voor kantoor en appartementen.
Het appartement is ca. 125m2 groot en als volgt ingedeeld:
Trapopgang naar eerste verdieping en aankomst in de ruime gang. Aan de voorzijde (Harm Smeengekade) ligt de woonkamer en vanaf hier is er een prachtig weids uitzicht over het centrum en vanaf hier zie je de Peperbus, de stadsgracht, het Maagjesbolwerk en de historische Eekwal! Via openslaande deuren is de werk/eetkamer bereikbaar, ook te gebruiken als slaapkamer. Deze is eveneens toegankelijk vanaf de gang. Vanuit de gang zijn langs de zijgevel 2 grote slaapkamers en een royale badkamer gesitueerd en is de inpandige berging, de toiletruimte, de stook-/wasruimte, het balkon (5,3m2/west) en de dichte keuken bereikbaar. De badkamer is vanuit beide slaapkamers te bereiken en beschikt over aansluitingen bad (incl. verzwaring vloer), douche, toilet en wastafel. Recent is het appartement intern volledig gerestaureerd, onder andere: - Nieuwe vloeren en plafonds inclusief isolatie en vloerverwarming; - Strakke wanden, glad gestuukt en gesausd; - Het gehele appartement is intern geschilderd; - Schuiframen zijgevel weer schuifbaar gemaakt; - Leidingen en afvoeren vervangen; - keuken en sanitaire ruimte voorzien van alle aansluitingen t.b.v. toekomstige inrichting; - nieuwe deuren inclusief karakteristieke deurlijsten; - open slaande deuren als verbinding tussen woonkamer/werkkamer.

Bedrijfslogo

Meer informatie?

Laat je gegevens achter:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Hoogstraat
  Zwolle

  2 slaapkamers • 123 m²

  € 1.595,- (excl.)

 • Laat je gegevens achter: