LET OP!!! In overeenstemming met de nu geldende beleidsregels ten aanzien van het COVID-19 werken wij uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, De Woningwinkel B.V.

De Woningwinkel B.V.
Assendorperstraat 51


Tel: (0)38 200 9000
Mail: info@dewoningwinkel.nl

Laat een zoekopdracht achter bij De Woningwinkel

De Woningwinkel is u graag van dienst bij het vinden van een woning welke bij u past. Om u aan uw ideale woning te kunnen helpen, is het belangrijk dat wij uw wensen tot in de kleinste details kennen. Daarom willen wij u verzoeken om het inschrijfformulier zo duidelijk mogelijk in te vullen.

Tevens is het mogelijk om u bij ons op kantoor in te schrijven, hierin bespreekt één van onze makelaars uw woonwensen en -criteria. Aan de hand van dit gesprek zal onze makelaar u aangeven of e.e.a. reëel is en voor u op zoek gaan.

Bij het zoeken maken wij o.a. gebruik van het computernetwerk, waarin alle te huur staande woningen staan geregistreerd. Uw wensen worden met dit aanbod vergeleken, waarna het aanbod automatisch naar u u wordt toegestuurd. Tevens houdt uw makelaar voor u de overige media en het internet nauw in het oog.

Voorwaarden van inschrijving:

  • Inschrijven is online mogelijk of op ons kantoor aan de Assendorperstraat 51 te Zwolle.
  • Voor de inschrijving hoeft u niet vooraf een afspraak te maken, ons kantoor is elke werkdag geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur.
  • Het inschrijfgeld bedraagt € 35,00 en dient bij inschrijving per IDEAL te worden voldaan.
  • Uw inschrijving is strikt persoonlijk, niet overdraagbaar en een jaar van tot het moment waarop wij u aan passende woonruimte hebben geholpen geldig.
  • Bij inschrijving door meerdere personen is deze uitsluitend voor de gezamenlijke personen geldig.
  • Restitutie van uw inschrijfgeld is nimmer mogelijk.
  • Wanneer er voor u passende woonruimte vrijkomt, arrangeren wij voor u de afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Is deze woonruimte niet naar wens, dan zoeken wij gewoon verder voor u.

Hier kunt u zich inschrijven!